فایل ورد word بررسي اثر روش هاي مختلف خشک کردن و اسانس گيري بر کميت و کيفيت اسانس مرزه سهندي (.Satureja sahendica Bornm) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word بررسي اثر روش هاي مختلف خشک کردن و اسانس گيري بر کميت و کيفيت اسانس مرزه سهندي (.Satureja sahendica Bornm) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word بررسي اثر روش هاي مختلف خشک کردن و اسانس گيري بر کميت و کيفيت اسانس مرزه سهندي (.Satureja sahendica Bornm)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word بررسي اثر روش هاي مختلف خشک کردن و اسانس گيري بر کميت و کيفيت اسانس مرزه سهندي (.Satureja sahendica Bornm) :
سال انتشار : 1393
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
تعداد صفحات :14
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm)، اسانس، روش های خشک کردن، روش های تقطیر، بازده اسانس، تیمول
