فایل ورد word بررسي اثرات کود نيتروژن و زمان برداشت بر روي صفات زراعي، اسانس و منتول نعناع فلفلي (.Mentha piperita L) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word بررسي اثرات کود نيتروژن و زمان برداشت بر روي صفات زراعي، اسانس و منتول نعناع فلفلي (.Mentha piperita L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word بررسي اثرات کود نيتروژن و زمان برداشت بر روي صفات زراعي، اسانس و منتول نعناع فلفلي (.Mentha piperita L)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word بررسي اثرات کود نيتروژن و زمان برداشت بر روي صفات زراعي، اسانس و منتول نعناع فلفلي (.Mentha piperita L) :
سال انتشار : 1393
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
تعداد صفحات :13
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: کود نیتروژن، نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)، زمان برداشت، منتول، اسانس
