فایل ورد word بررسي ترکيب هاي شيميايي و خواص آللوپاتيک اسانس گياه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word بررسي ترکيب هاي شيميايي و خواص آللوپاتيک اسانس گياه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word بررسي ترکيب هاي شيميايي و خواص آللوپاتيک اسانس گياه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word بررسي ترکيب هاي شيميايي و خواص آللوپاتيک اسانس گياه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L) :
سال انتشار : 1393
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
تعداد صفحات :16
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: اسانس، آنغوزه (.Ferula assa-foetida L)، آللوپاتی، علف هرز، بازدارندگی، درصد جوانه زنی
