فایل ورد word استخراج و تجزيه كمي و كيفي اسانس گونه هاي مختلف آويشن (Thymus spp) كشت شده در يزد دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word استخراج و تجزيه كمي و كيفي اسانس گونه هاي مختلف آويشن (Thymus spp) كشت شده در يزد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word استخراج و تجزيه كمي و كيفي اسانس گونه هاي مختلف آويشن (Thymus spp) كشت شده در يزد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word استخراج و تجزيه كمي و كيفي اسانس گونه هاي مختلف آويشن (Thymus spp) كشت شده در يزد :
سال انتشار : 1393
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
تعداد صفحات :21
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: آویشن (Thymus spp)، اسانس، تیمول، كارواكرول، یزد
