فایل ورد word بررسي تاثير تيمار سيليس بر برخي خصوصيات ريخت شناختي، تشريحي و فيزيولوژيک گاوزبان ايراني (Echium amoenum Fisch&C.A. mey)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word بررسي تاثير تيمار سيليس بر برخي خصوصيات ريخت شناختي، تشريحي و فيزيولوژيک گاوزبان ايراني (Echium amoenum Fisch&C.A. mey) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word بررسي تاثير تيمار سيليس بر برخي خصوصيات ريخت شناختي، تشريحي و فيزيولوژيک گاوزبان ايراني (Echium amoenum Fisch&C.A. mey)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word بررسي تاثير تيمار سيليس بر برخي خصوصيات ريخت شناختي، تشريحي و فيزيولوژيک گاوزبان ايراني (Echium amoenum Fisch&C.A. mey)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word بررسي تاثير تيمار سيليس بر برخي خصوصيات ريخت شناختي، تشريحي و فيزيولوژيک گاوزبان ايراني (Echium amoenum Fisch&C.A. mey) :


سال انتشار : 1393

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون كشت هاي گلخانه اي

تعداد صفحات :14

در گیاهان دارویی، متابولیت های ثانویه اهمیت زیادی دارند و عواملی که بر کمیت و کیفیت این متابولیت ها موثرند مورد توجه می باشند. گاوزبان ایرانی(Echium amoenum Fisch&C. A. Mey). گیاهی علفی، دو ساله و روزبلند، از تیره گاوزبانان است که دارای کرک های خشن زیادی می باشد و در مناطق شمالی ایران یافت می شود. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر سیلیسیم بر برخی خصوصیات ریخت شناختی، تشریحی و فیزیولوژیک این گیاه است. برای این منظور، سیلیسیم (به صورت سیلیکات سدیم) با سه غلظت (صفر، 2.0 و 7.0 میلی مولار) در نظر گرفته شد و گیاه گاوزبان رشد کرده در محیط آبکشت در گلخانه با این سطوح تیمار گردید. آزمایش در یک طرح کاملاً تصادفی انجام شد. سپس، برخی خصوصیات ریخت شناختی و تشریحی، از جمله طول کرک، تعداد کرک، تعداد سلول روزنه، قطر کوتیکول، شاخص روزنه و تراکم سلول های نردبانی اندازه گیری و میزان آنتوسیانین و فلاونوئید نیز بررسی شد. بر اساس نتایج به دست آمده، با اعمال تیمار سیلیسیم، شاخص روزنه کاهش یافت. قطر کوتیکول، فشردگی سلول های پارانشیم نردبانی، طول کرک، آنتوسیانین و فلاونوئید در گیاه تیمار شده با سیلیسیم نسبت به گیاه شاهد افزایش معنی داری یافته بود، ولی تعداد کرک در بین تیمارها تفاوت معنی داری نداشت.
كلید واژه: متابولیت های ثانویه، شاخص روزنه، آنتوسیانین، فلاونوئید

لینک کمکی