فایل ورد word ارزيابي واکنش مراحل فنولوژيک و شاخص کلروفيل ارقام گندم در سطوح مختلف شوري و ارتباط آنها با عملکرد دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word ارزيابي واکنش مراحل فنولوژيک و شاخص کلروفيل ارقام گندم در سطوح مختلف شوري و ارتباط آنها با عملکرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word ارزيابي واکنش مراحل فنولوژيک و شاخص کلروفيل ارقام گندم در سطوح مختلف شوري و ارتباط آنها با عملکرد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word ارزيابي واکنش مراحل فنولوژيک و شاخص کلروفيل ارقام گندم در سطوح مختلف شوري و ارتباط آنها با عملکرد :
سال انتشار : 1393
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون كشت هاي گلخانه اي
تعداد صفحات :18
این پژوهش با هدف بررسی نقش فنولوژی در واکنش ارقام گندم به تنش شوری انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان اجرا گردید. تیمار های آزمایش شامل چهار رقم گندم (الوند، توس، نوید و سایسون) و پنج سطح شوری آب (صفر، 4، 8، 12 و 16 دسی زیمنس بر متر) بود. نتایج نشان داد که تنش شوری، به جز مرحله سبز شدن، بر سایر مراحل فنولوژیک ارقام گندم اثر کاهشی داشت. صفات شاخص کلروفیل، ارتفاع بوته، وزن خشک سنبله، درصد ساقه بارور، طول سنبله، عملکرد دانه و بیولوژیک گندم در تنش شوری کاهش یافت. ارقام گندم در هر یک از صفات مورد بررسی با یکدیگر تفاوت معنی داری داشتند. بیشترین تاثیر شوری بر فنولوژی و دیگر صفات مورد بررسی در رقم سایسون به دست آمد. با افزایش سطح شوری، دو رقم توس و نوید در بسیاری از صفات اندازه گیری شده تغییرات کمتری در مقایسه با دو رقم دیگر نشان دادند. به طورکلی، رقم توس به دلیل نیاز به درجه روز رشد تجمعی کمتر برای تکمیل مراحل فنولوژیک و ثبات بیشتر در عملکرد، سازگارترین رقم به شوری بود.
كلید واژه: درجه، روز، رشد، تنش شوری، مراحل فنولوژیک
