فایل ورد word ارزش هاي زيبايي شناختي نقش مايه هاي ديوارنگاره هاي اتاق ضلع شمال شرقي خانه اخوان حقيقي اصفهان دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word ارزش هاي زيبايي شناختي نقش مايه هاي ديوارنگاره هاي اتاق ضلع شمال شرقي خانه اخوان حقيقي اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word ارزش هاي زيبايي شناختي نقش مايه هاي ديوارنگاره هاي اتاق ضلع شمال شرقي خانه اخوان حقيقي اصفهان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word ارزش هاي زيبايي شناختي نقش مايه هاي ديوارنگاره هاي اتاق ضلع شمال شرقي خانه اخوان حقيقي اصفهان :
سال انتشار : 1393
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرمت و معماري ايران (مرمت آثار و بافت هاي تاريخي فرهنگي)
تعداد صفحات :27
تزئینات و آرایه های نقاشی بسیاری از بناها و خانه های تاریخی عصر قاجار اصفهان از میراث ارزشمند و گرانبهای برجامانده ای به شمار می روند که تاکنون توجهی درخور به آن ها نشده است. آثاری که از چشم بسیاری از هنرشناسان و علاقه مندان به هنر دورمانده و مغفول واقع شده است. خانه «اخوان حقیقی» از بناهای منسوب به دوره اول قاجار است که تزئینات وابسته به معماری آن نیز با توجه به ویژگی های سبکی و مستندات تاریخی همچون کتیبه اتمام تزئینات بنا در تاریخ 1274 ه. ق.، متعلق به این دوره است. نظر به بررسی پیشینه تحقیق و کمبود اطلاعات موجود، پژوهش حاضر در پی پاسخ گویی به این سوال است که انواع و ویژگی های تصویری نقش مایه ها و موضوعات به کار رفته در دیوارنگاره های اتاق مورد نظر کدام است. بر این اساس پژوهش حاضر، ضمن عطف به اهمیت و ارزش های فوق العاده و منحصر به فرد معماری بنا و کلیه آرایه های به کار رفته در آن، با محوریت و تمرکز بر ارزش های زیباشناختی نقش مایه ها و مضامین دیوارنگاره های اتاق واقع در ضلع شمال شرقی صورت گرفته و با هدف مطالعه، شناخت، دسته بندی، توصیف و تحلیل چگونگی ویژگی های دیوارنگاره ها با استفاده از مشاهده مستقیم و روش توصیفی- تحلیلی انجام شده است.نتایج بررسی ها بیانگر این مطلب بود که نقش مایه های اتاق مورد مطالعه، به شیوه التقاطی ویژه نقاشی عصر قاجار ترسیم شده اند و همچون بسیاری از خانه های آن عصر شامل انواع نقوش گیاهی، انسانی، حیوانی، هندسی و موضوعاتی چون منظره یا طبیعت بیجان هستند. همچنین هر یک از این نقوش بر حسب تناسب و پیروی از فضای معماری و بخش های مختلف هندسی بنا به ویژه کاربری خاص اتاق به عنوان محل پذیرائی از مهمان، انتخاب شده و سازمان یافته اند.
كلید واژه: اصفهان، دوره قاجار، خانه اخوان حقیقی، اتاق ضلع شمال شرقی، دیوارنگاره، نقش مایه، زیبایی شناسی
