فایل ورد word مدل سازي زمين شناسي و بلوکي کانسار مرمر اونيکس قره قشلاق به منظور بهينه سازي برنامه ريزي توليد معدن

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word مدل سازي زمين شناسي و بلوکي کانسار مرمر اونيکس قره قشلاق به منظور بهينه سازي برنامه ريزي توليد معدن دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word مدل سازي زمين شناسي و بلوکي کانسار مرمر اونيکس قره قشلاق به منظور بهينه سازي برنامه ريزي توليد معدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word مدل سازي زمين شناسي و بلوکي کانسار مرمر اونيکس قره قشلاق به منظور بهينه سازي برنامه ريزي توليد معدن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word مدل سازي زمين شناسي و بلوکي کانسار مرمر اونيکس قره قشلاق به منظور بهينه سازي برنامه ريزي توليد معدن :


سال انتشار : 1393

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمين شناسي اقتصادي

تعداد صفحات :16

معدن مرمر اونیکس قره قشلاق ازجمله ذخایر بسیار با ارزش سنگ تزیینی در گستره استان آذربایجان غربی است که محصول چشمه های گرم آهک ساز بوده و ضخامت توده معدنی آن در مقایسه با گسترش سطحی محدود است. در این پژوهش، مدل سازی زمین شناسی و بلوکی کانسار مرمر به منظور تدوین برنامه ریزی تولید معدن، شناسایی موقعیت تک کوپ های استخراجی و افزایش جنبه های اقتصادی بهره برداری از آن طراحی واجرا شده است. در خلال این پژوهش، ضمن تهیه مدل زمین شناسی و بلوکی معدن، در گام نخست ابعاد بهینه تک کوپ های قابل استخراج از آن تعیین و با بازنمایی معادله رویه های محصور کننده این طبقات مرمری در محیط رایانه، ابعاد بهینه، بیشینه تعداد و موقعیت دقیق مکانی تک کوپ های قابل استخراج از این معدن شناسایی و به واحد استخراج معرفی شده است. بر اساس یافته های حاصل از این مطالعات با توجه به داده های 83 گمانه اکتشافی موجود امکان استخراج 183 تک کوپ مرمر صورتی و 103 تک کوپ مرمر سبز با ابعاد خام 1.5´2.5´2.5 متر و فقط 2 تک کوپ با ابعاد 1.3´2.5´2.5 متر از لایه مرمر سفید امکان پذیر است. همچنین نتایج حاصل از بررسی ها نشان داد با اعمال ملاحظات استخراجی و با توجه به ضریب بهره دهی لایه ها و حذف زون تغییر رنگ تدریجی بیشترین ضخامت تک کوپ ها برای طبقات مرمر صورتی، سبز و سفید به ترتیب 1.65 و 1.65 و 1.4 متر خواهد بود.
كلید واژه: مرمر اونیکس، قره قشلاق، مدل زمین شناسی، مدل بلوکی، برنامه ریزی تولید

لینک کمکی